Hátom Brit Cica a Háznál

Hátom Brit Cica a Háznál

2010. augusztus 2., hétfő

Párnavár


Úgy tűnik ismét felfedeztünk egy nagyon jó kis játékot :) Nem is kell hozzá sok minden, de kell hozzá egy játékos macska, két párna amiből kártyavár szerű sátrat lehet alkotni, és meglehet spékelni a játékot egy színes egérrel. 


Ja és nagyon fontos, hogy a gazdi is kell hozzá, a többit nyugodtan rá lehet bízni a kis kedvencünkre, tudni fogja magától mi mindent lehet huncutkodni ezzekkel az elemmel.


Mint minden játékban itt is időről időre megpihen, és akkor lehet készíteni a közeli fotókat.

Azt vettem észre, hogy igazán szeret a két párna közül kukucskálni, és az is csak fokozza a hatást, hogy egy kis mocorgástól a párnák összedűlnek és akkor le lehet őket birkózni.


Arra viszont a Cupidonak kellett rájönni, hogy Ő nem tud párna várat építeni, de remekül alá tudja magát fúrni egy párna alá, és az is jobb mint a semmi. Bár amikor ezt megelégelte akkor rám nézett és egy kis nyávogással jelezte, hogy jó lenne ha tenném a dolgomat, és összeilleszteném a két párnát.





Ő már egy híresség, így azt is megengedheti magának, hogy legyenek sztár allűrjei vagy azt, hogy ráunjon a fotózgatásomra. Amikor ez a kép készült akkor egy nagyobb szabású játékon voltunk túl, és már jelezte, hogy fáradt vagyok ...

Vuk után szabadon: Lehet csak azt akarta mondani, hogy kicsi vagyok, fáradt vagyok ... adjatok enni a kiscicának ... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése