Hátom Brit Cica a Háznál

Hátom Brit Cica a Háznál

2010. november 1., hétfő

Rossz nap


Van az úgy, hogy egy rossz nap rátalál egy macskára is. A napokban azzal szembesült a kis Cupido, na és persze mi is, hogy szegénynek - nincs jó napja. Az egész napot kisebb hányások követték ... amely után elég elgyötört lett, és az alvást hívta segítségül. 

Na, de egy rossz napon az alvás sem megy igazán ... nagyon nehezen lehet megtalálni a kellő helyet, majd ezt követően a kellő pózt... Az jól látszott, hogy a helyet és a pózt rendesen ki is kell próbálni - tehát sajnos csak kis bealvás után jelenthető ki, hogy sikeresen választott vagy sem. Egy egy választás közben pedig jól körbe kell járni a terepet.


Sok - sok fekhely kipróbálása után az bizonyult a legjobbnak, ha abba a szobába jön ahol mi is sertepertélünk. Közös szobába velünk, idáig rendben van, de azon belül hova? Kipróbálta az egyikünk - majd a másikunk ölébe, a kis fotelben, majd a szőnyegen, és persze a parkettán ... sehol nem volt jó igazán. Majd a Peti kipakolta az edzőcuccát a hátizsákból,és  nyomban meglett a legjobb - legcsodálatosabb hely, ahol csak macska megpihenhet. Hogy akkor pontosan hol is? Abban a szobában amiben mindannyian vagyunk, majdnem a földön, a gazdi illatával átitatott hátizsákon :)


Nos ezen a kis hátizsákon addig addig szunyókált, míg el nem űzte teljesen a rossz nap teljes hatását ... 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése