Hátom Brit Cica a Háznál

Hátom Brit Cica a Háznál

2010. július 19., hétfő

Konyharuha


Mióta Cupido úgymond "levizsgázott", megnyílt előtte az egész lakás.

Levizsgázott =
  • egyik nap lementünk fagyizni, és pár órát egyedül volt a lakásba úgy, hogy mindenhova bemehetett ,mikor hazaértünk - semmi nagy rosszaság nyomait nem találtuk.
  • Következő fok az volt amikor egy fél napra volt övé az egész lakás - ekkor sem voltak olyan nyomok amelyek arra utaltak volna, hogy korai még mindenhova beengedni.
  • Ezt követte a végső próba, amikor is elmentünk dolgozni, és nap végén ismét mindent rendben találtunk...
Jó, jó, jó - azért ennyire nem volt tündérmese ... pici föld nyomok voltak a virág mellett, és a kalitka is kicsit másképpen állt, de csak ennyi volt, ezzel még átlehetett csúszni a vizsgán.

Mivel most már minden felé barangolhat, egyre többet takarítok - törölgetek. És ismét bebizonyította az élet, hogy nincs szükség drága játékokra, amikor egy macskának - játék az egész lakás, azt is mondhatnám kicsit fellengzősen, hogy a macskáknak játék az egész világ ;)

Vagy ha nem is a világ, a konyharuha biztosan ... ezt a kis pózát már több alkalommal megfigyeltük, de most sikerült lencsevégre kapnunk. Nem tudom pontosan, hogy ez a játék jele -e, vagy komolyan gondolja, hogy bizonyos helyzetekben meg kell mutatnia, hogy Ő valójában milyen hatalmas...

Véleményem szerint játékról lehet szó ... , vagy arról, hogy nem szereti ha takarítok, vagy úgy éli, elég volt már a pult simogatásából ...

Mindenesetre nem tudtam tovább törölgetni a pultot, hiszen már le is fogta a kezemet a csodaszép praclijával.

Majd végül a konyharuha elvonult, és véget ért a mi kis házi, rögtönzött játékkal egybekötött takarításunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése