Hátom Brit Cica a Háznál

Hátom Brit Cica a Háznál

2010. július 11., vasárnap

Szeretet -gömböc



Úgy veszem észre, hogy a macskák valahogy rámutatnak nekünk arra, hogy mennyi mindent csinálunk mi emberek feleslegesen. Hiszen az Ő világuk arról szól, hogy jól érezzék magukat,és ezért mindent meg is tesznek -, mi emberek? Sokszor azt sem tudjuk mitől éreznénk jól magunkat, csak benne vagyunk egy mókuskerékbe, és tesszük azt amit tennünk kell. Itt az idő, hogy megtanuljuk a macskáktól, hogy
  • nem kell mindent túl bonyolítani, hogy
  • nagyon fontos a lazulás,
  • a kellemes alvás, és ami igazán fontos,
  • az a szeretet és a simogatás :)
  • vagy mondhatjuk úgy, hogy a törődő figyelem!
Sose késő ezeket megtanulnunk, és alkalmaznunk. A Cupido egy szeretet gömböc, árad belőle a nyugalom, és hedonizmus. Nagyon gyorsan megérzi, hogy éppen mennyire vagyunk lemerülve, mi emberek, és egy kis odabújással már el is feledteti azokat a dolgokat bennünk, amiket gondnak élünk meg. Jó lenne ha mindenhova jöhetne velem, valahogy úgy mint az Aranyiránytű című filmben, Ő lenne az én kis dajmon-om. Mi is az a dajmon, hát egy olyan állat aki szinte egy a gazdájával, sőt Ő az ember lelke, vagy értelmezhetjük lelki társnak is.


"Az állat része lesz az ember lényének, és rányitja szemét a létező dolgok isteni és fenséges mivoltára. Visszaadja neki a világra való gyermeki rácsodálkozás elveszített képességét, és megerősíti a mágiába, az álmokba és a lehetségesbe vetett hitét"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése