Hátom Brit Cica a Háznál

Hátom Brit Cica a Háznál

2010. június 13., vasárnap

Állatorvosnál

Állatorvosnál is jártunk - dicséretet kaptunk


Orvosnál is jártunk, a célja az volt, hogy legyen egy állandó helyünk ahova menni fogunk ha menni kell... Az orvoshoz való érkezés előtt ismét elő kellett venni a macska szállítót, amit ugyebár Cupido nem annyira szívlelt az első napon.

Na de, most így a második alkalommal már teljesen más volt a szállítóhoz való viszonya, eleve magától ment be :) és nyomban ott talált egy két kellemes játékát, köztük a csörgős labdát ami végre nem tudott messze gurulni és így elég sokat lehetett pofozgatni :) A kocsiban és azon belül a szállítóban sem volt gond, minden nagyon simán ment, persze a rendelő váró termében ismét megnézhettük azt, hogy Cupido milyen kicsire is tud összezsugorodni ha éppen a láthatatlant szeretné eljátszani (jelen helyzetben a kutyusok miatt).

No, de nem vártunk sokat, és bejutottunk a rendelőbe, ahonnan éppen egy másik cicát hoztak ki. A doktornő (nagyon kedves volt és biztos nem csak az, mert neki is van egy brit rövidszőrű cicája) elvette a törzskönyvet, az oltási könyvet és gyorsan le is tette azokat, hogy jól megsimogathassa a Cupidot, aztán jött egy kis vizsgálat, és a dicséret: miszerint milyen nagyon szép a Cupido, és már most látja a fajta jellegzetességeit, és azt, hogy csodás cica lesz belőle nagy korában. Na jó azt is mondta, hogy csodás nagy lusta cica lesz, de melyik macska nem lusta? - természetesen a mién k :) :) :)

:) az első orvosos kalandunk, teljesen jó volt, Cupido hazafelé is jól érezte magát a szállítóban :)

Új korszak kezdődött:
SZERETJÜK A MACSKA SZÁLLÍTÓT :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése