Hátom Brit Cica a Háznál

Hátom Brit Cica a Háznál

2010. június 27., vasárnap

Édes álom


Álom - álom, édes álom ...

Sokan sok-mindent mondanak arra vonatkozóan, hogy hogyan is alszanak általában. Én a magam részéről szerencsére a jó alvók táborába tartozom, azt mondhatom, hogy szeretek aludni ... ilyenkor majdnem mindig álmodok :) főleg szépet, vagy legalább érdekeset.

Az is biztos, hogy a Cupido is a jól, és jót alvók táborába tartozik. Szinte mindenhol tud aludni ,és akár egy pillanat alatt. Jól látszik rajta amikor másodpercek választják el attól, hogy belépjen álomországba, és amikor ezt meglépi különösen szépen kisimul az arca ... biztos vagyok benne ilyenkor is, igazán jól érzi magát.


Véleményem szerint a macskák bevethetőek lennének az álmatlanság (inszomnia) gyógyításához. Hogy miért gondolom így? Azért mert, amikor Cupido kezd álmosodni akkor, elkezd laposakat pislogni, de olyan átéléssel, hogy aki éppen nem álmos az is megszédül kicsit tőle. (Én ilyenkor jobb ha le is ülök hiszen alacsony a vérnyomásom, és ezt a szédítő - alvásra csábító pillogás, nekem végzetes lehet zzzZZZZZZ....zzzZZZZZZ)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése