Hátom Brit Cica a Háznál

Hátom Brit Cica a Háznál

2010. június 13., vasárnap

Cupido és a fürdőszoba


Mindenki azt tanácsolta, hogy kezdetben engedjük meg a Cupidonak, hogy körbejárja a lakást, esetleg fokozatosan helységről - helységre. Mi ezt megfogadtuk, és pár nap alatt be is járta a cicusunk az egész lakást. Mindegyik szoba sorra került köztük a fürdő is, ami igazán izgalmas kád peremmel rendelkezik, - itt aztán minden macsek kiélheti a kötéltáncos hajlamait:

Miután megvolt a nagy felfedezés, hogy ilyen is van itt és nem is szóltak rám, talán már nem is volt olyan izgalmas. Bár az is lehet, hogy csak elérkeztünk a szokásos elfáradtam, alszok egy kicsit állapothoz, ami igen hirtelen szokott bekövetkezni. Az első jelek azok amikor kedvesen néz ránk ,és le- le csukja a szemét egy pillanatra, majd brrrrrrr - Zzzzzz megy a szunya.

Egy kicsit el is gondolkoztunk azon miért is nem engedjük meg neki, hogy akármikor bejöhessen, hiszen nincs semmi olyan a fürdőben ami számára veszélyes lenne. A képen is jól látszik, hogy a szennyes tartó teteje alvás céljából nagyon jónak bizonyul :)

Mivel mi kezdő macskások vagyunk, olykor szétnézünk a weben, hogy más macskáknak mi minden szokott eszükbe jutni, otthoni csínytevés kategóriában. Ekkor akadtam rá az alábbi képre és menten meg is változott arról a véleményünk, hogy mikor is mehet be a Cupido a fürdőbe?



Válasz a kérdésre:

Csak akkor mehet be ha mi is ott vagyunk,
vagy figyelemmel tudjuk kísérni,
édes kis
tennivalóját ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése