Hátom Brit Cica a Háznál

Hátom Brit Cica a Háznál

2010. június 13., vasárnap

Ott a farka ...

Ott a farka ... azaz tanuljunk meg kommunikálni a macskáddal :)

alma

Nálunk sem maradhat ki a macska egér játék. Cupido érkezése előtt beszereztünk pár egeret , sőt még ajándékba is kapott egy- két realisztikus játék egeret :) Mindenféle egerünk van, lássuk csak van nekünk:
* fehér egerünk,
* szürke egerünk,
* tigris csíkos egerünk,
* színes egerünk,
* sőt még egy olyan egerünk is van (egy másik cica küldte pontosabban a Miru) aminek a testének a közepén egy mókuskerékhez hasonlatos testrész van amibe természetesen van egy kis zörgős labda, no meg a farkincája szőrből van :)


Ezekkel az egér küllemű játékokkal nagyon önfeledten eljátszik a kis Cupido, sőt .... rafináltan ki is használja a játék adta lehetőségeket. Hiszen melyik gazdi szólna rá a cicájára, hogy ne játsszon olyan egér lökögetőset ahol is az a huncut kisegér, véletlenül a függöny alá kerül. No, és ha már a függöny alatt van az a kisegér akkor ugyebár ki kell szedni ottan, és úgy nem lehet kiszedni, hogy a függönyhöz ne érjünk... És ha már hozzá kell érnünk a függönyhöz, akkor csináljuk rendesen, pofozzuk meg egy kicsit, húzzunk is párat rajta - persze egyet egyet az egerünkön is lökni kell, végül is csak miatta vagyunk ott ...


Én teljesen biztos vagyok benne, hogy Cupido levonta a kellő tanulságot az intelmünkből, ami valahogy így csapódhatott le:

EGÉR NÉLKÜL,
NE MENJ A FÜGGÖNYHÖZ ;)
(mi nem erre gondoltunk)
Szürke egér:

Macska tanítás: Macska duett http://www.youtube.com/watch?v=i-zVikni77k

Színes egér:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése